Sunteți aici:
05 Noi 2016
Ultima actualizare: 05 Noi 2016, 16:20
Accesări: 552
Email

Într-o partidă contând pentru etapa cu numărul cinci din cadrul campionatului național de handbal junioare I, seria C, s-au întâlnit ASC SC. 181 SSO București și CS Dacia Mioveni.
Meciul disputat la Iris Sports Arena din Capitală a fost una echilibrat doar în primele 10 minute, după care jucătoarele pregătite de Lucian Ghiulai și Claudiu Iancu au reușit să preia conducerea pe tabela de marcaj, în urma unei prestații sigure, iar la pauză scorul le era favorabil cu 15-11.
Echipa din Mioveni și-a continuat evoluția sigură  și în partea secundă a confruntării, astfel că la finalul celor 60 de minute s-a consemnat o victorie importantă în economia seriei C, obținută la o diferență de șase goluri, 31-25.
Victoria este cu atât mai importantă, cu cât a fost obținută în fața unei echipe incomode și cu tradiție în handbalul românesc la nivel de junioare.
Pentru gruparea argeșeană au înscris: Emilia Ciontoiu 9, Dumitrașcu 8, Nițu 5, Iordache 3,  Crăiță și Cârstea câte 1, Pârvulescu și Deaconu câte 2

CS Dacia Mioveni ocupă locul al treilea în seria C, având 9 puncte acumulate.

Într-o altă partidă, Național Rm Vâlcea- CSM București  23-31. De la ora 16.30 se joacă meciul CSS 2 București cu CT Media București.

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponLinkedinPinterest
Pin It