Sunteți aici:
13 Iul 2016
Ultima actualizare: 13 Iul 2016, 13:12
Accesări: 515
Email

Cea mai importantă competiție - Campionatul Național de înot pentru Cadeți este o întrecere sportivă organizată în zilele de 14-17 iulie a.c. de Federația Romană de Natație și Pentatlon Modern (FRNPM), la Oradea (Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu). La eveniment vor participa înotători de 12-14 ani la baieți, respectiv 12-13 ani la fete, pe tablourile de start fiind înscriși peste 500 de sportivi de la peste 70 de cluburi din țară.
Lotul Clubului Sportiv Dacia Mioveni 2012 a pornit spre întrecere în formula: 11 sportivi - ALEXANDRA DICULESCU , BIANCA MANDRUTA , IULIA DURCA, ANTONIO ALEXANDRU, ANDRA MITU, ALEXANDRA DRAGOMIR, LAURA TUDORA 
RAZVAN SCARLAT, ALEXANDRU SIPOTEANU , ANDREI DUTULESCU, RARES VOICAN, însoțiți de instructorul Edy Stanescu și antrenorul coordonator, Viorel Ciobanu.
Sportivii noștri promit o luptă cu secundele dorindu-și să depășească timpii de pană acum și să reușească calificări remarcabile.
La eveniment sportivii vor fi incurajati și de conducerea clubului, putandu-se bucura de prezența domnului Președinte Adrian Ștefan și a domnului director Ciobanu Constantin care ii vor susține la probele din week-end.