Sunteți aici:
01 Oct 2021
Ultima actualizare: 20 Oct 2021, 12:22
Accesări: 96
Email

goran kurtes

După startul de sezon, cu trei etape fără puncte, CS Dacia Mioveni caută soluțiile care să rezolve ecuația supraviețuirii (încă o dată) pe prima scenă a handbalului românesc.

Gheorghe Covaciu a plecat după primele două înfrângeri, secundul Daniel Gheorghe asigurând interimatul până la aducerea unui antrenor care să-și asume reparația mecanismului de joc al Daciei, care e evident că scârțâie la presiune.

Goran Kurteș, fostul antrenor al SCM –ului vâlcean, este cel care va prelua banca tehnică, începând cu 1 octombrie.

Goran Kurtes a dat dovadă de caracter, curaj și profesionalism, reziliind fără pretenții contractul cu SCM Rm Vâlcea, deși putea rămâne antrenor secund, asumându-și sarcina de a redresa echipa Mioveniului, evitarea retrogradării și contruirea unei echipe competitive, într-un proiect cu obiective clare țintite pe termen mediu și lung.

Astăzi, Dacia Mioveni are un meci foarte greu la Minau Baia Mare și doar o minune ar aduce puncte.

După etapa patru, Liga Florilor intră în pauză până la jumătatea lunii octombrie, astfel că Goran Kurtes va avea ceva timp să evalueze jucătoarele și colaborarea cu actuala echipă tehnică a echipei (Daniel Gheorghe și Mihaela Ciobanu).

Și, pentru că victoriile dau încredere și consolidează speranța, tehnicianul sârb își va începe cu o victorie misiunea pe banca tehnică a Mioveniului, în fața suporterilor Daciei, pe 16 octombrie, în noua Sală a Sporturilor, la meciul cu Știința București, din etapa V...

Goran a jucat pentru naționala Serbiei, ca extremă stânga. A ajuns pentru prima dată în România în 2009, la Tomis Constanța. Interesant e că în 2013 a ajuns la CSM Ploiești, înlocuindu-l, ca și la Dacia, pe Gheorghe Covaciu și l-a avut ca secund pe Gheorghe Daniel. La Rm Vâlcea a fost secundul lui Florentin Pera în sezonul trecut principal în debutul acestui campionat.

Constantin Ciobanu, director sportiv CS Dacia Mioveni

Da, Goran Kurtes se alătură Daciei Mioveni și îi admir caracterul de care a dat dovadă plecând fără pretenții de la SCM Rm Vâlcea, pentru proiectul pe care clubul nostru i l-a propus la Mioveni. Obiectivul imediat este redresarea echipei și salvarea de la retrogradare.

Va încerca să lucreze cu actuala echipă tehnică, în ideea în care și aceștia vor dori același lucru, vrea continuitate din acest punct de vedere, are colaboratori foarte buni și va apela la ei, dacă va fi nevoie.

Are sprijinul conducerii și al finanțatorilor, aceștia îi vor respecta contractul și vor fi de acord cu orice decizie în ce privește lotul și colaboratorii direcți.

http://www.bitpress.ro/sport/goran-kurtes-va-antrena-dacia-mioveni-de-la-1-octombrie-1254380

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponLinkedinPinterest
Pin It