Sunteți aici:
04 Mai 2020
Ultima actualizare: 04 Mai 2020, 11:08
Accesări: 223
Email

cs dacia mioveni 2012 amintiri

 

Această nedorită pauză competițională ne oferă răgaz să răsfoim albumul cu amintiri.
21 octombrie 2018, o zi în care Dacia Mioveni sporea cu noi victorii palmaresul clubului, la volei, handbal, șah și înot.
La volei și handbal, pentru că Dacia devenise deja un nume respectat în cele două competiții, nimeni nu punea la îndoială victoriile sportivelor noastre, chiar dacă erau două meciuri jucate în deplasare. Singura necunoscută era scorul cu care Dacia va câștiga.
La Ploiești, în sala de sport a Colegiului Național „Mihai Viteazu” voleibalistele junioare, pregătite de Valeriu Fianu, au câştigat cu 0-3 partida cu CNMV Ploiești din CN Volei Junioare.
Sub Turnul Chindiei, echipa de handbal antrenată de Daniel Gheorghe a zdrobit echipa locală din Divizia A, cu scorul 10-33!
La Complexul Olimpic Izvorani, Dacia Mioveni a concurat în Cupa de Toamnă – Cadeți, unde au participat peste 400 de sportivi de la mai multe cluburi din ţară. Competiţia le-a adus înotătorilor antrenaţi de Viorel Ciobanu și Andreea Andrei - 4 locuri I, 6 locul II, şi 10 locul III.
Tot în 21 ocotmbrie 2018, Marius Șerban Frâncu, antrenat de Mihail Șerban, a obținut locul doi la categoria sa de vârstă (9 ani), în competiția Bitcoin România Chess Open, desfășurată la București.

 

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponLinkedinPinterest
Pin It