Secția de volei feminin a avut din anul înființării două grupe, cadete și junioare II, sărind peste etapele premergătoare, de minivolei și speranțe, cu fete pasionate de volei din școlile orașului.  După primul an de acomodare, au urmat și rezultatele, concretizate prin calificarea la Turneele Finale.

Emulația generată în jurul voleiului feminin din Mioveni s-a concretizat printr-un număr tot mai mare de fete care practicau voleiul, astfel încât în Campionatul Naţional de Volei 2015 – 2016, clubul a fost reprezentat de 4 loturi, respectiv: Junioare I, Speranţe (2 echipe) şi Minivolei.  La începutului anului 2015, echipa de Volei Junioare a participat în Campionatul Naţional de Volei Junioare, an competiţional 2014 – 2015, în seria D, cu calificări la Turneele Finale.

S-a format o piramidă de selecție locală ce a permis ca echipa de volei a Daciei Mioveni să reușească, la prima participare în Divizia A2, calificarea la Turneul Final, de unde s-a calificat în premieră la Barajul de Promovare în prima divizie.

În anul 2021 am bifat o altă premieră pentru clubul nostru, participarea în prima ligă a voleiului feminin național

Echipa este antrenată de Massimo Dagioni (Italia), secondat de prof Gabriela Ayza și are în componență jucătoare atât din România, cât și  din Brazilia, Serbia, Slovacia, Muntenegru

Debutul pe prima scenă a voleiului românesc s-a dovedit un succes, echipa reușind să se mențină pe prima scenă a voleiului românesc, de la prima participare!

CS Dacia Mioveni 2012 are echipe care concurează la toate categoriile Campionatului Național de Volei Feminin: Minivolei, Cadete, Speranțe, Juniori, Seniori.

Scroll to top